Daša in Matic interier | Prenova kopalnice (video) - Daša in Matic interier
Prenova kopalnice v stari hiši.
prenova kopalnice, prenova stanovanja, arhitekt celje, arhitekt maribor, notranji oblikovaec celje, notranji oblikovalec maribor
756
single,single-portfolio_page,postid-756,,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Prenova kopalnice (video)

O projektu

PRENOVA KOPALNICE

Brez slabe vesti lahko rečem, da je to projekt, na katerega sem še posebno ponosna. Če prostor ustvariš z dušo, je rezultat prenove čudovit. Iz zanikrnih in vlažnih kletnih prostorov sva naredila čudež. Prej turobna klet je sedaj z ustreznimi, premišljenimi posegi postala prijetna za domovanje. Ker sva bila sama svoja naročnika, so na svoj račun končno lahko prišle tudi moje kaprice glede res posebnega pohištva. Voda je bogastvo. Kralj kopalnice je definitivno umivalnik iz masivnega hrastovega lesa. Fronte predalov so iz keramike, ki je enaka kot na steni nasproti.

Prostor in želje so bile velike. Dejansko smo v kopalnico vkomponirali vse, kar se je dalo: wc + bide, kopalno kad in tudi walk in tuš, umivalnik z dvema armaturama ter prostor za pranje perila s pralnim in sušilnim strojem. Končni rezultat lahko pogledate v videu spodaj.

V kolikor potrebujte pomoč pri prenovi ali opremljanju doma, nas kar kontaktirajte. Investicija v dobro izkoriščen dom, se vam vsekakor splača.

PRENOVA KOPALNICE
Kategorija
3D Izris, Notranja oprema, Stanovanje