Pod poševno streho

prenova kopalnice v stanovanjski hiši
izris interierja, daša in matic interier

02 nov Pod poševno streho

Spodnji projekt je bil narejen za mlad par, ki si v mansardi domače hiše ureja svoj 1. skupni dom. Preden sta se obrnila na naju, sta si Kristina in Stojan tloris stanovanja že izrisala sama v brezplačnem programu z interneta. Ker sta pri zasnovi naletela na kar nekaj težav, sta naju kontaktirala za najino mnenje. Po sproščenem pogovoru o njunih željah glede stanovanja, sta se odločila, da jima narediva rešitev razporeditve s 3d izrisom stanovanja. Hvala bogu, za to odločitev! Preprečili smo kar nekaj slabih rešitev (in se izognili nepotrebnim stroškom za gradbena dela).

izris interierja, prenova stanovanja, daša in matic interier

Uspelo nam je zasnovati rešitev s prostornim osrednjim prostorom – kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo. Ta velik prostor je srce doma, okoli njega pa so razporejene ostale sobe. Skozi katerakoli vrata stopiš, deloma vidiš v dnevni prostor. Poseben čar mu doda večja višina nad jedilno mizo. Nan njo smo namreč oblikovali “atrij” z nadsvetlobo. 

izris interierja, prenova mansarde, daša in matic interier

Glavno steno jedilnice krasi stenska pluta v ploščah z dvema različnima teksturama.Toplino doma doda stenska pluta v ploščah z dvema različnima teksturama, ki v random vzorcu poudari visoko steno.

daša in matic interier
Ni komentarjev

Sorry, the comment form is closed at this time.