Brezčasna (video)

PRENOVA KOPALNICE

20 nov Brezčasna (video)

Vse se je začelo tako. Mlada družina je potrebovala novo kopalnico. Prostor v kleti je bil vlažen in temen. Vzdušje je bilo temačno, neprijetno. Kdo bi lahko živel v takem?? Potrebno je bilo napraviti praktično vse od začetka. In tako, kot je treba. Takšne projekte imava najrajši.

PRENOVA KOPALNICE

Ker je bil prostor kleten in brez armirano betonske plošče, smo v začetku pripravili podlago z utrjenim nasutjem. Sledila so gradbena dela v naslednjem zaporedju. Priprava vodovodnih instalacij, betoniranje armirano betonske plošče, priprava hidroizolacije ter toplotne izolacije, napeljava cevi talnega gretja in priprava estriha. Sledila je izvedba predelnih sten za tuš in prostor za pralni ter sušilni stroj. Končni rezultat lahko pogledate v videu spodaj.

Prostor in želje so bile velike. Dejansko smo v kopalnico vkomponirali vse, kar se je dalo: wc + bide, kopalno kad in tudi walk in tuš, umivalnik z dvema armaturama ter prostor za pranje perila s pralnim in sušilnim strojem. Končni rezultat lahko pogledate v videu spodaj.

PRENOVA KOPALNICE
Ni komentarjev

Sorry, the comment form is closed at this time.